ARENA VIETII

marți, 16 februarie 2010

Puterea de a lupta

  In aceasta grea perioada prin care trecem, unde criza economica pare ca nu se mai termina, somajul creste simtitor, locurile de munca sunt putine in comparatie cu numarul somerilor, viata de zi cu zi a devenit o adevarata lupta de supravietuire, unde numai cei mai puternici vor putea iesi la liman prin propriile forte.
  Cum este posibil acest lucru? Prin puterea de a lupta in continuare, de a se ridica de jos si a merge mai departe, acei lipsiti de prejudecati si deschisi catre nou, acei care se multumesc si cu putinul obtinut si nu totul dintr-o data, acei care reusesc zi de zi sa isi gaseasca resurse energetice mentale de invingator, sa fie puternic motivati si sa creada in sansa lor.
  Trebuie sa ai prea multe calitati pentru a avea aceasta puterea de a lupta? Nu, ea exista in noi toti, trebuie doar sa stim sa o descatusem si sa o canalizam catre scopul dorit! Oricum, in aceste vremuri de criza, nu avem alta solutie de realizare a planurilor, a viselor noastre, decat lupta, in speta sa incercam sa dobandim "PUTEREA DE A LUPTA".
Va urma.
Share/Bookmark

Aveti ceva de comentat?

Trimiteți un comentariu

ARENA VIETII Copyright ©2009-2013.Toate drepturile rezervate.