ARENA VIETII

vineri, 15 ianuarie 2010

Intuitia - ingerul nostru pazitor

  De multe ori ni s-a intamplat sa simtim anumite stari sufletesti, bucurii, fericire, furnicaturi, stari de neliniste, agitatii, stari de nervozitate, vise, niste semne parca menite sa ne atraga atentia pentru ceva anume, fie de bine, fie de rau, de a ne pune in garda pentru ce va urma.
  De fapt este vorba despre al saselea simt - INTUITIA - un fel de inger pazitor al nostru, care ne transmite tot felul de informatii fie vizuale, auditive, sau sub alte forme de comunicare cu noi insasi, o voce interioara care ne sopteste, ne deruleaza un filmulet mental, si nu este neaparat premonitie. Bineinteles ca depinde si de noi sa traducem aceste mesaje, aceste senzatii pe care le avem, sa discernem ce este bine, ce este rau, astfel incat INTUITIA, sa devina o capacitate extrasenzoriala dezvoltata.
  De obicei intuitia este mai dezvoltata la femei  si la persoanele creative, dar ea poate fi dezvoltata de catre oricine prin meditatie. In general, daca am incerca sa ne dezvoltam capacitatea de analiza a reactiilor celor din jurul nostru, de a intelege pe cei de langa noi, "punandu-ne in pielea lor", de a simti ce se petrece in jurul nostru, de a anticipa, putem dobandi al saselea simt, INTUITIA.
  Haideti sa intelegem cum de fapt are loc acest proces al INTUITIEI: fiind o componenta a inteligentei emotionale, creierul nostru isi extrage acele informatii din experientele traite de noi coroborate cu semnalele primite si intelese de catre noi fata de mediul inconjurator, informatii adunate in subconstientul nostru, care ne dau senzatia ca stim ce se va intampla dinainte de a avea loc, fara ajutorul unei gandiri rationale.
 Daca v-ati decis sa va dezvoltati spiritul intuitiv, sa fiti cu un pas inaintea evenimentelor importante din viata d-voastra, sa aveti un as in maneca in luarea unor decizii de importanta majora, trebuie sa va acordati o mai mare atentie redescoperirii d-voastra, sa stiti cu adevarat cine sunteti, prin practica meditatiei.
  Ascultati-va vocea interioara, ingerul pazitor exista!

2 Comentarii:

BADEA M. spunea...

Este adevarat, unii dintre noi simt anumite evenimente din viata, iar in legatura cu visurile - subconstientul nostru- incearca sa ne previna printr-un limbaj cunoscut noua, prin visuri, partea mai interesanta ar fi sa stim sa "traducem" ceea ce visam, am fi surprinsi de ceea ce vom afla...

sinsdesign spunea...

Categoric exista! Mereu ma bazez pe instinctul meu! Mai greu este cu visele care uneori sunt asa de ciudate nu inteleg nimic si apoi peste doua luni ..doi ani se intampla ceva si spun .. a de aia am avut acel vis :)

Trimiteți un comentariu

ARENA VIETII Copyright ©2009-2013.Toate drepturile rezervate.